Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Tilbud

Tilbud

Her hos Custombikes kan vi løbende præsentere vores kunder for en række særlige tilbud på udvalgte lækre varer fra vores faste sortiment.

Vores tilbud er tidsbegrænsede eller gælder, så længe lager haves, så det er om at slå til, hvis du ser en nedsat pris på en cykeldel eller noget tilbehør, du lige står og mangler til cyklen derhjemme.

Det er desuden også herunder, du kan købe gavekort til webshoppen. Den perfekte gave at give til enhver cykelentusiast, der sætter pris på flot design og solid kvalitet.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.