Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Sjov til Cyklen, legetøj m.m.

Sjov til Cyklen, legetøj m.m.

Her hos Custombikes vil vi gerne give vores kunder en god og engageret oplevelse, når de handler hos os. Derfor finder du herunder et udvalg af sjov til cyklen. Hvis du skal bruge en god gave til en sand cykelentusiast, eller du godt kunne tænke dig lidt sjov til cyklen derhjemme, er vi sikre på, at du vil kunne finde noget passende her på siden. Det kunne for eksempel være et vintage speedometer eller en lækker vinholder af læder, som kan hænge på cyklens stel. Vi tør godt garantere, at udvalget af sjov til cyklen vil kunne få smilet frem på dine læber og måske friste dig til at købe lidt lir.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.