Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Ringeklokker

Ringeklokker

Hvis din cykel skal leve op til de danske lovkrav, skal den være udstyret med en fastmonteret ringeklokke på styret. Ringeklokker er nødvendige for at gøre dig bemærket over for trafikanter, cyklister og fodgængere på en sikker og hensynsfuld måde.

Her hos Custombikes kan vi tilbyde dig et simpelt udvalg af helt klassiske ringeklokker, som vil tage sig flot ud på styret af enhver cykel.

Hvis du dyrker en mere retro-inspireret stil på din cykel, vil du måske synes om vores vintage horn, som du finder blandt de fine ringeklokker herunder.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.