Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Diverse

Diverse

Vores kategori med diverse herunder må siges at være lidt af en rodebunke. Men en bunke der kan være sjov at gå på opdagelse i, hvis du er på udkig efter sjovt og nørdet ekstra udstyr til din cykel.

Hvis du skal finde en gave til en cykelentusiast, er vi sikre på, at du vil kunne finde noget passende, der vil vække begejstring i udvalget af diverse her på siden. Hvad med en pizzaskærer udformet som en fixie bike eller måske en vintage håndpumpe?

Det er med et blink i øjet, vi byder dig velkommen til at se nærmere på udvalget af diverse her hos os.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.