Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Cykelværktøj / Vedligeholdelse

Cykelværktøj / Vedligeholdelse

Det danske klima er meget hårdt ved cykler, hvorfor det er nødvendigt, at du er særligt opmærksom på at vedligeholde din cykel som dansk cykelentusiast. Her hos Custombikes fører vi et godt udvalg af værktøj / vedligeholdelse, som du kan bruge i cykelværkstedet derhjemme. Sortimentet af værktøj / vedligeholdelse herunder omfatter forskellige redskaber, sprays, pumper og meget mere. Med et godt udvalg af både værktøj og vedligeholdelse er du og din cykel godt dækket ind og rustet til at modstå det danske klima, selv når det viser sig fra sin værste side.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.