Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Cykelstol / Barnestol

Cykelstol / Barnestol

Her hos Custombikes kan du købe de populære Yepp barnesæder. Disse barnesæder og -stole er nemme at montere sikkert og solidt enten foran eller bagpå, så du nemt kan have dit barn med på cyklen. Foruden de gode barnesæder fra Yepp forhandler vi også barnesæder og udstyr fra Bulldog. Disse monteres direkte på cyklens stelrør og passer særligt godt til de lidt større børn. Vi garanterer, at alle produkterne i denne kategori er nøje udvalgt og gennemtestede, så de lever op til selv de skrappeste forventninger til både design, funktionalitet og sikkerhed.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.