Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Cykellåse, kædelåse, bøjlelåse m.m.

Cykellåse, kædelåse, bøjlelåse m.m.

Du kan købe en lang række gode låse til din cykel lige her hos Custombikes. Uanset om du foretrækker kædelåse, bøjlelåse, foldelåse eller spirallåse, finder du de bedste varianter i sortimentet herunder.

Vi har været meget grundige med at udvælge de bedste låse til vores webshop, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at du kan efterlade din cykel i sikkerhed og vide, at den stadig står der, når du kommer tilbage.

Vi forhandler cykellåse fra blandt andre Kryptonite, Bike Attitude og Abus, der alle er producenter, vi som eksperter stoler på her hos Custombikes.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.