Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Cykelkurve / Bagagebærer / Frontlad

Cykelkurve / Bagagebærer / Frontlad

Vi har nøje udvalgt vores sortiment af kurve / bagagebærer / frontlad, så de passer perfekt til vores cykelmodeller med hensyn til æstetik, kvalitet og funktionalitet. Med en cykelkurv eller et lad på din cykel kan du nemt have en taske eller indkøb med. Visse varianter af kurve / bagagebærer / kurve herunder har vi selv designet og produceret her hos Custombikes. Disse fås til super skarpe priser, fordi alle fordyrende mellemled er skåret fra.

Derudover kan vi tilbyde ekstra skarpe priser på de varer, der kommer fra andre producenter.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.