Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Tilbehør

Tilbehør

Når det gælder cykler, er der ikke en detalje, der er for lille her hos Custombikes. Vi har brugt lang tid på at udvælge vores sortiment af tilbehør til cyklen, som du finder herunder og i de separate kategorier til venstre.

Det rette tilbehør kan virkeligt fuldende din cykel og er i nogle tilfælde ganske nødvendigt. Sortimentet af tilbehør her hos Custombikes rummer alt fra lygter og låse til kopholdere og speedometre.

Slip din indre cykelnørd løs og gå på opdagelse blandt de mange spændende ekstra dele herunder.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.