Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

 

 


 

100% Tilfredshedsgaranti - 60 dages fuld returret
Vi vil kun have glade kunder. Hvis du ikke er tilfreds med din vare tilbyder vi fuld returret på 60 dage efter køb. 


Du kan enten returnere dine varer ved at sende dem til vores lager på følgende adresse. Du skal inden afsendelse skrive os en mail på support@cubikes.dk med dit ordrenr. og besked om at du ønsker at returnere. Du kan selvfølgelig også returnere på vores fysiske adresse i Rødovre.
 

Custombikes Lager
Valhøjs Alle 190, bygning B 
2610 Rødovre
Åbningstider: Mandag, onsdag og fredag: 10-14 eller efter specifik aftale indgået ved at sende en mail til support@cubikes.dk

 

Almindelige garanti og reklamationsret
Start altid med at kontakte os, hvis du vil gøre brug af din garanti eller reklamationsret. Ofte behøver vi ikke den defekte vare retur og kan i stedet ved hjælp af godt billedmateriale håndtere en reklamationssag, og dermed sende en ny vare afsted med det samme og uden omkostninger for kunden. Så send os en mail på support@cubikes.dk. Vi svarer i hverdage indenfor 24 timer. 


Der ydes to års reklamationsret og et års garanti på alle varer. Garantien og reklamationsretten dækker materiale- og fabrikationsfejl. Den dækker ikke brud og anden skade, som er opstået ved forhold som ekstrem belastning, manglende pleje, vold, overkørsel, påkørsel og lignende forhold. F.eks. må det på nogle cykler betegnes som ekstrem belastning, hvis du vejer over 100 kg. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Kontakt os altid inden køb, hvis du er i tvivl. Ved godkendt reklamation ombyttes eller repareres den defekte del. Send altid en mail med billede af skaden, hele varen og din kvittering til support@cubikes.dk. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer mandag til fredag. Sørg for at få en kvittering for en eventuel fremsendelse af varen til os, da vi refunderer portoudgifter i rimeligt omfang.

Varen sendes til: 

Custombikes ApS
Valhøjs Allé 190, Bygning B
2610 Rødovre
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at aflevere varerne personligt på ovenstående adresse. (Kun mod forudgående aftale).

 

Udvidet garanti og reklamationsret
Garantien på stel og forgafler er 2 år. Den udvidede garanti gælder ved materiale- og fabrikationsfejl og under forudsætning af normalt brug. Garantien dækker ikke brud og anden skade opstået ved forhold som ekstrem belastning, manglende pleje, vold, overkørsel, påkørsel, forkert samling eller lignende ydre forhold.

 

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.