Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Klassiske og retro

Klassiske og retro

En klassisk cykel er til dig, der skal bruge en cykel til almindelig bykørsel, sætter pris på en behagelig kørestilling og et enkelt og klassisk design med muffestel og afdæmpede farver.

CB's klassiske modeller er nogle af de mest eftertragtedte på markedet. Vi sælger over 4000 klassiske cykler årligt, så vi ved godt hvad der skal til for at lave en solid klassisk cykel.

Alt det praktiske som skærme, ringeklokke, reflekser og støtteben er standard på CB's klassiske cykler. De kræver minimal vedligeholdelse, alt det lovlige er der styr på og du kan trygt tage din lange kjole eller jakkesæt på, når du cruiser igennem byen.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.