Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Herrecykler

Herrecykler

CB's herrecykler er nøje udvalgt. Der er et par klassiske, et par fixie/single speeds og en citybike. Vi har sammensat sortimentet, så det du skal vurdere er din foretrukne kørestilling, hvor langt du kører hver dag og selvfølgelig dine æstetiske præferencer.

Kan du godt lide at sidde opret og er du måske ikke den første over lyskrydset kunne en CB2.1 eller København model måske være noget. Hvis du er mere til fart skal du overveje en CB1 eller en af de amerikanske 6KU bikes, og skal du køre langt hver dag og har brug for komfort samtidig kunne en CB3 være løsningen. 

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.