Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Fixie / Single Speed

Fixie / Single Speed

En Fixie/Singlespeed cykel er en cykel med et gear. Ordet fixie betyder i bund og grund fastnav. Dvs. en cykel, der kører frem når du træder frem og tilbage når du træder tilbage. Deciderede Fixiecykler bliver mest brugt af folk, der spiller cykelpolo og af cykelentutiaster. Selve fixiestilen er vi dog ret vilde med, og derfor er mange af vores cykler inspireret af det enkle og rene udtryk cyklen får uden gear og andet overflødigt udstyr.

Vores fixie cykler er alle monterede med flip/flop nav. Dvs. at du har mulighed for at vende baghjulet, alt efter om du vil prøve at køre fixie eller bare ønsker at køre med et gear og friløb, som du kender det fra andre almindelige cykler. Yderligere er alle vores fixie/single speed cykler fuldt lovlige med monterede bremser samt medfølgende reflekser. Fixie/Singlespeed cyklen har et gear og gearingen afhænger af hvor stort tandhjulet er.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.