Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Cykler

Cykler

Vi producerer de fleste af vores cykler selv, hvilket gør at vi kan tilbyde cykler til en rigtig god pris, da vi undgår et fordyrende mellemled.

Udover vores egne produktioner har vi nøje udvalgt et par favoritter, som vi forhandler- blandt andre de populære Tokyo Bikes fra Japan.

Vi går meget op i at have et præcist udvalg, som vi kan stå 100% inde for og som vi kan udvikle på. Så hos Custombikes finder du et lille, men stærkt udvalg, der repræsenterer det vi står for; personlighed, kvalitet og æstetik.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.