Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Styr / Grips / Frempinde

Styr / Grips / Frempinde

Det første du skal vurdere når skal have et nyt styr er den ønskede kørestilling. Gedebukkestyret synes vi er det pæneste styr til mange cykler, men det er ikke særlig praktisk til bykørsel. Der kan et klassisk styr eller en riser bar bedre anbefales.

På nogle cykler er frempinden oversized. Det gælder især MTB, men de fleste bycykler kører med samme størrelse styr, så du nemt kan udskifte styret uden også at skulle skifte frempind. 

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.