Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Støtteben

Støtteben

Her hos Custombikes kan du købe rigtigt mange former for cykeldele. På denne side finder du vores udvalg af støtteben, der gør det nemt og praktisk at parkere din cykel hvor som helst. Vi forhandler både støtteben til montering direkte på cyklens krank samt varianter, der skal monteres bagpå stellet.

De støtteben, der forhandles herunder, er alle af en god kvalitet og fås til rimelige priser her hos Custombikes. Find den model, der passer bedst til din cykel og dit behov for nem cykelparkering.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.