Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Sadler

Sadler

Vi har rigtigt mange lækre sadler i gennemført kvalitet og flot design her hos Custombikes. Vi er sikre på, at vi også har sadlen til dig og din cykel her i sortimentet.Vores sadler forefindes i flere forskellige stilarter i sortimentet herunder. Der er de helt moderne sadler fra blandt andre Bike Attitude, der kommer i et strømlinet design. Derudover finder du også de bedst-sælgende Brooks B67 sadler, som er lavet af smukt læder i et retro-inspireret design.

Vi har ganske simpelt sadler for enhver smag og til enhver type cykel her hos Custombikes.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.