Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Cykelhjul / Fælge

Cykelhjul / Fælge

Vi kan tilbyde et rigtigt flot udvalg af forskellige hjul / fælge / nav her hos Custombikes. Du finder det samlede sortiment på siden herunder. Her hos Custombikes går vi meget op i, at alle vores cykeldele skal leve op til høje standarder med hensyn til design og overordnet kvalitet. Det skinner tydeligt igennem i udvalget af hjul / fælge / nav herunder, hvor kun de bedste varianter findes her på webshoppen.

Er du i tvivl om produkterne herunder, er du altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Så giver vi den rette vejledning.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.