Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Cykeldæk / Slanger

Cykeldæk / Slanger

Dæk til cykler fås i utrolig mange forskellige størrelser og afarter, alt afhængig af kvalitet, mønster, udtryk og selvfølgelig farve.

I CB anbefaler vi altid dæk med antipuncture eller indlæg i. Så undgår du langt de fleste punkteringer, men husk altid at holde et højt dæktryk. Dvs. hold dækkene pumpet, så holder de bedre og du kører hurtigere og sikrere.

Når du skal vælge slange er det vigtigt at du sikrer dig, at ventilen passer til din fælg og at størrelsen på slangen er korrekt.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.