Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Bremser

Bremser

Vi har et godt og præcist udvalg af forskellige bremser og kabler her hos Custombikes, der passer til de cykler, vi forhandler. Der er tale om bremser i den bedste kvalitet på markedet. Vi ved, at det er noget, vores kunder sætter stor pris på, idet bremserne har stor betydning for den enkelte cyklists sikkerhed og køreglæde. Vælg mellem for- og bagbremser i sortimentet herunder.Derudover har du også her på siden mulighed for at købe diverse bremsedele såsom bremsesko og -greb samt flotte farvede bremsekabler, der som en lille sprælsk detalje kan pifte enhver cykel op.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.