Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

Cykeldele

Cykeldele

Her hos Custombikes har du altid et stort udvalg af forskellige cykeldele i god kvalitet at vælge mellem. Vi har nøje udvalgt alle delene, så de lever op til den høje standard, som vi ved, at vores kunder forventer af os. I sortimentet af cykeldele finder du alt fra bremser og kæder til pedaler og sadler. Vi har inddelt det samlede udvalg af cykeldele i separate underkategorier til venstre herfor. På den måde kan du nemmere navigere rundt her hos Custombikes og finde det, du mangler i en fart i vores nøje kuraterede udvalg af dele og udstyr til din cykel.

SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /
SORTER EFTER
9 / 18 / 27 / Alle /

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.