Custombikes tager desværre ikke imod ordre i øjeblikket - Vi arbejder på en løsning.Vi servicerer fortsat cykler købt hos os hos vores servicepartner i Valby. Kontakt support@cubikes.dk .Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdage..

 

 


Returnering
Vi vil kun have glade kunder. Hvis du ikke er tilfreds med din vare tilbyder vi fuld returret på 60 dage efter køb. Dette gør sig gældende både ved køb på vores webshop eller i vores fysiske butikker. Emballage og varens stand, når du returnerer
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenlyst forringer salgsværdien. 


Hvordan returnerer jeg min ordre?
Du kan enten returnere dine varer ved at sende dem til vores lager på følgende adresse.
Du skal selv afholde udgift til returfragt. Du skal inden afsendelse skrive os en mail på support@cubikes.dk med dit ordrenr. og besked om at du ønsker at returnere. Du kan selvfølgelig også returnere fysisk på en af vores to adresser.


Custombikes Lager
Valhøjs Alle 190, bygning B 
2610 Rødovre
Åbningstider: Man-fre: 10-14 eller efter specifik aftale indgået ved at sende en mail til support@cubikes.dk

Custombikes butik
Østebrogade 86
2100 Kbh. Ø
Åbningstider: Man-fre: 11-18 og lør: 10-15. Ombytning
Vi bytter gerne varer indenfor 60 dage fra købstidspunkt med mindre varen er specielfremstillet. Dette gør sig gældende både ved køb på vores webshop eller i vores fysiske butikker. Hvis du er i tvivl er du velkommen til at skrive til os på support@cubikes.dk. Emballage og varens stand, når du bytter
Ombytning kan kun ske,, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Du kan derfor ikke ombytte, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenlyst forringer salgsværdien. 


Hvordan bytter jeg min vare?
Du kan enten bytte dine varer ved at sende dem til vores lager på følgende adresse. Du skal selv afholde udgift til returfragt. Du skal inden afsendelse skrive os en mail på support@cubikes.dk med dit ordrenr. og besked om at du ønsker at ombytte og til hvad. Du kan selvfølgelig også bytte fysisk på en af vores to adresser.

Custombikes Lager
Valhøjs Alle 190, bygning B 
2610 Rødovre
Åbningstider: Man-fre: 10-14 eller efter specifik aftale indgået ved at sende en mail til support@cubikes.dk

Custombikes butik
Østebrogade 86
2100 Kbh. Ø
Åbningstider: Man-fre: 11-18 og lør: 10-15. 

 

 

 

PERSONLIGT DESIGN OG KVALITET

Vi tror på at du selv skal være med i designprocessen for at blive rigtig forelsket i din cykel. Derfor har vi bygget både en virtuel og fysisk customiser, hvor du helt selv designer din nye cykel.

klik her for at prøve vores online customiser

I hver eneste Custombike er der lagt 100% dedikation fra vores team af dygtige designere, teknikere og
cykelfanatikere, der udvælger, producerer og bygger custombikes med et ønske; At give vores kunder de allerbedste to-hjulede oplevelser.